• Roland BN 20 Print & Cut

  Asztali nyomtató-vágó gép. Új generációs solvent festék, a tartósság és kopásállóság jegyében. 1440 dpi felbontás, lélegzetelállítóan részletes grafikák, fotók. A fehér festék használatával átlátszó alapra is telt, élénk nyomatok. Bármilyen formájú matrica, címke kiváló minőségben!

 • Basic 1500 CNC

  Színesfémek, műanyagok, fa és egyéb alapanyagok megmunkálása, betűk, szabályos és szabálytalan formák kivágása. A számítógép-vezérelt berendezés figyelemre méltó pontossággal végzi feladatát a reklámipar legkülönfélébb elvárásainak megfelelően. 1200 x 700 mm-es munkaterülete szinte minden igényt kielégít!

 • Steeltrak KeenCut Trim

  Darabolás, vágás, gyorsan, pontosan! A STEELTRAK KEENCUT pillanatok alatt végez az előkészítő munkával. Szabhatunk vele kemény-habosított PVC lemezeket vagy alumínium kompozitot, de az alumínium lemezt is nyugodtan rá bízhatjuk. A vágási élek sorja mentesek és esztétikusak!

 • Coner ThermoCut

  A számítógépen kiszerkesztett kontúrokat az izzószál bámulatos sebességgel vágja akár 20 cm vastag expandált alapanyagba is! A látványos, kis súlyú betűtestek és egyéb alakzatok nem jelentenek akadályt! Az elkészült reklám bármilyen színben megjelenhet az utólagos felületkezelésnek köszönhetően.

 • Secabo Heat Press / MaxArmour

  A pólóra, pulcsira, vagy egyéb textil alapanyagra kifejlesztett berendezés automatikusan végzi feladatát. A grafikák, fotók pár pillanat alatt kerülnek végleges helyükre hogy sokáig dacolhassanak a használatból és a mosásból eredő kihívásokkal. A fizikai munkát sűrített levegő végzi az előre beállított értékek szerint.

 • ALFALaser LCE-3

  1300 x 900 mm-es munkaterület, 100 W lézer teljesítmény. Akár 15 mm vastag plexi átvágása egy léptékben. Gravírozás műanyagba, fába, gumiba, bőrbe. A precíz lézer fej nagy pontossággal és egyedülálló vágási felülettel párosítja a sebességet ami ez esetben nem jár a minőség romlásával!

 • Roland CAMM-1 PRO Plotter

  ROLAND minőség és precizitás a fólia-vágott reklámfeliratok és logók kivitelezésére. A japán géptípus évtizedek óta bizonyítja méltó helyét a reklámiparban. Egyetlen reklámműhely sem képzelhető el ennek a már klasszikusnak számító célgépnek a használata nélkül. Szinte bármilyen fólia típussal megbirkózik!

 • Ricoh SG 7100 Printer

  Ennek a speciálisan kifejlesztett RICOH nyomtatónak köszönhetők a pólókon megjelenő egyedi elképzelések, bámulatos színekben és részletgazdag felbontásban. Legyen szó feliratról, logóról, grafikáról, vagy fotóról, az eredmény minden esetben figyelemre méltó! A nyomat akár A/3 méretben is kivitelezhető!

 • Xerox 560 Digital Printer

  Digitális nyomtatás, fénymásolás, szkennelés SRA/3 méretben akár 300 g súlyú kartonra is. A XEROX nem véletlenül tartozik az élmezőnybe a nyomdaipar eme szegmensében. Ezzel a géppel nem jelent problémát bármilyen gyorsnyomdai anyag kivitelezése, pillanatok alatt legyárthatók vele a kívánt termékek.

 • Roland SolJet PRO II. Printer & Plotter

  Nagyformátumú nyomtatás és kontúrvágás akár 1440 DPI felbontásban a felhasználható médiák szinte felsorolhatatlan típusaira! A perforált ablakfóliáktól a nagyméretű molinókon át az öntapadó anyagokon keresztül a papírokig. A nyomtató telt, élénk színeket produkál bármilyen igényt kielégítve.

 • GMP Excelam Roll laminator

  Védőfólia fényes, vagy matt felülettel, akár másfél méter szélességben. Akár laminálunk, akár kasírozunk, ez a gép nélkülözhetetlen eszköz a tökéletes végeredmény eléréséhez.