• Rólunk

  A DuoDekor 1990-ben alakult egyéni vállalkozás formában, ami a mai napig sem változott.
  Telephelyünk Esztergomban a IV. Béla király utcában egy 40 m2-es bérelt helyiség, az UNIKER egykori dekorációs műhelye volt. Ezt folyamatosan bővítettük, de a helyi adottságok nem tették lehetővé az elvárásoknak megfelelő műhely kialakítását.
  2000-ben költöztünk mostani helyünkre ahol megfelelő körülmények között tudunk működni, különálló ügyfélszolgálattal, garázzsal a jármű dekorációs munkákhoz és belső parkolóval Ügyfeleink számára.
  A telephely kialakításánál fontos szempont volt a célszerűség a helyiségek felosztásában és a legoptimálisabb helykihasználás gépeink számára. Mára elmondhatjuk hogy minden a helyére került, cégünk belső felépítése lehetővé teszi a legmagasabb színvonalú munkavégzést. Célunk Ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása, minőségi szolgáltatás és kedvező árak kialakítása.

  Ügyfeleinknek köszönjük a bizalmat amivel megtisztelnek minket már több mint 25 éve!

  A DuoDekor csapata

  Egy kis nosztalgia. Reklámfilmünk a 90-es évekből..

 • Tudástár

  Hogy az általunk gyártott reklámeszközök minél hosszabb ideig be tudják tölteni funkciójukat, megpróbálunk néhány fontos információt közreadni, illetve segíteni szeretnénk a legfontosabb kérdések megválaszolásában. Ha kérdésedre nem találsz választ, keress minket elérhetőségeinken!

  1. Mielőtt bármit megrendelsz, kérj árajánlatot, szükség esetén látványtervet, így elkerülhetők az utólagos félreértések.

  2. A látványterven megjelenő szövegrészt figyelmesen olvasd el, mert mi is tévedhetünk és az általad elfogadott anyagot hibátlannak tekintjük.

  3. Rendelést csak személyesen, telephelyünkön (Esztergom, Kiss János út 55.), vagy hivatalos egyéb úton hozzánk eljuttatott megrendelő alapján teljesítünk. 5000.-Ft -ot meghaladó végösszeg feletti rendeléskor előleg fizetése szükséges.

  4. A DuoDekor nem tart fenn rendelésfelvevő helyeket és semmilyen egyéb telephellyel nem rendelkezik.

  5. Ha nincs tapasztalatod a reklámipar területén, mindig egyeztess kollégáinkkal mielőtt bármit megrendelnél az alapanyagokat és a lehetőségeket illetően!

  6. Nagyon fontos hogy a reklámeszközt kültérben, vagy beltérben szeretnéd használni, ezt mindig közöld a megrendelés során!

  7. Telephelyünkön belső parkoló áll gépkocsid rendelkezésére, de ha magas, illetve széles gépjárművel érkezel, vedd figyelembe a bejáró fizikai korlátjait!

  8. Hőtranszferes eljárással készült pólók, pulcsik, munkaruhák, stb. mosását maximum 40°C hőmérsékletű vízben, kifordítva végezd! A vasalásnál ügyelj a nyomatra!

  9. Ha autódat szeretnéd feliratoztatni-dekoráltatni, előtte mosasd le, ezzel megkönnyíted a munkánkat és előbb elviheted járművedet.

  10. Ha használt alapanyagot hozol átalakítás, vagy felújítás céljából, előtte tisztítsd le, így elkerülhető a gyártási környezet szennyezése.

  11. Kültéren végzendő munkák megrendelése esetén vedd figyelembe az adott évszakot és az időjárási viszonyokat. Lehetőség szerint próbálj eszerint ütemezni a reklám tartóssága érdekében.

  12. Bár este ötig tartunk nyitva, ha lehetséges próbálj meg délután 4 óráig odaérni hozzánk!

  13. Minden általunk gyártott reklámtermékre és reklámberendezésre a törvényben előírt 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

 • Technológiák

  Mint az ipar minden területén, így a reklámiparban is fontos szempont a reklámtermékek és reklámberendezések gyártása során alkalmazott technológia.
  Minden típusú termék elkészítésekor megpróbáljuk a lehető legmodernebb és az adott művelethez leginkább megfelelő gép, eszköz alkalmazását, illetve az oda illő alapanyag használatát. Mivel az általunk gyártott eszközök túlnyomó többsége egyedi gyártást igényel, nagyon fontos munkatársaink megfelelő szintű szakmai felkészültsége, az adott munkafázishoz tartozó eszköz kiválasztásakor és a gyártás során.
  Úgy gondoljuk, eredményeink bizonyítják ez irányban tett erőfeszítéseink értelmét amit figyelemre méltó gépparkunk is alátámaszt.

 • Színek

  A reklám egyik meghatározó eleme a színvilág, az oda illő, megfelelő denzitású (sűrűségű) és színhűségű árnyalatok használata.
  Ezen a területen megkülönböztetjük az adott színeket (fóliák), amiket a gyártó saját paletta alapján gyárt, illetve az általunk nyomtatott színteret. Ez utóbbi jóval szélesebb skálát foglal magában és lehetővé teszi a színátmenetek és árnyalatok használatát.
  A nyomtatás során a megfelelő szín eléréséhez elengedhetetlen az adott médiához tartozó színprofil használata. Ez garantálja a megfelelő eredményt.
  A tökéletes színhatás elérésének alapvető eleme a nyomtató megfelelő műszaki állapota, ezen belül a nyomtatófejek tisztasága és természetesen az üzemidő betartása.

 • Alapanyagok

  Az általunk felhasznált alapanyagokat szigorú minőségügyi és kémiai összetételt (RoHS) szabályozó elvek alapján gyártó cégek palettájából válogatjuk össze.
  Fő szempont a felhasználási körülményeknek megfelelő, lehető legkedvezőbb árú alapanyag kiválasztása figyelembe véve a megrendelő igényeit és a gyártási technológia kívánalmait.
  Alapanyagainkat hosszú évek óta ugyanazon beszállítóktól vásároljuk. Ez teszi lehetővé a folyamatos, zökkenőmentes utánpótlást és a visszamenőleges minőségi kifogások korrekt kezelését, az esetleges cserét, illetve egyéb korrekciókat.
  A gyártás során keletkezett hulladékot szelektíven kezeljük, ezek elszállítását és ártalmatlanítását erre szakosodott cég végzi.

  Minden alapanyagunk gyártói adatlapja megtalálható a forgalmazók honlapján, ezeket igény esetén Ügyfeleink rendelkezésére tudjuk bocsájtani.

  AVERY, MACTAC, ORACAL, RITRAMA, ALKOR, MAGNETTA, POLYCASA, QUINN, DIBOND, ONGROFOAM, AXPET, VIVAK, SIKODUR, AUSTROTHERM, 3M, TESA, DIGIGOLD, COLOR-COPY, CANSON, ABEZETA, XEROX, CHROMABLAST, MASH, RENZ, OLFA, BORDEAUX, ECO-SOL, RIVAX, ALTUGLAS, MAFIX, POLIFARBE,

KeresésInformáció

 • Hogy rendelhetsz nálunk?
  Személyesen, e-mail-ben, telefonon, vagy a Facebook oldalunkon, illetve bármilyen elektronikus úton. (5.000 Ft feletti rendelés esetén hivatalos megrendelés, vagy előleg fizetése szükséges)
 • Mikor szükséges helyszíni felmérés?
  Ha nincs konkrét elképzelésed, illetve nem tudsz méreteket közölni a reklámfelületeket illetően, felmérjük, lefotózzuk a helyszínt és segítünk a megfelelő reklám kialakításában.
 • Milyen határidőre számíthatsz?
  Természetesen a feladat bonyolultságától függően, kapacitásunk szerint megpróbáljuk a lehető legrövidebb időn belül legyártani a terméket.
 • Biztosan megfelel az elkészült munka?
  Gyártás előtt igény szerint látványtervet készítünk,melynek elfogadása után indulhat a kivitelezés.
 • Saját grafikai anyagodat hogyan tudjuk felhasználni?
  Ezeket bármilyen formában (vektoros, vagy bitképes) elküldheted, de a továbbiakban szükség lehet ezek feljavítására, esetleg vektorizálására a megfelelő végeredmény elérése érdekében.
 • Hozott, esetleg használt alapanyag felhasználható?
  Természetesen megpróbáljuk a lehető legjobbat kihozni amit lehet, de ezekre sajnos nem tudunk garanciát vállalni.
 • Mit tegyek, ha a reklámeszköz nem fér be az autómba?
  Ez esetben saját furgonunkkal kiszállítjuk az elkészült munkát értéktől függően akár ingyenesen is.
 • Nincs aki felszerelje, telepítse a reklámberendezést?
  Ha igényled, segítünk megtalálni a rutinos szakembert aki szakszerűen megoldja ezt a feladatot.
 • Nem találtál választ kérdésedre?
  Írj nekünk e-mail-t, vagy hívj minket elérhetőségeinken, kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre!